Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureș angajează

Primăria Târgu-Mureș angajează

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul juridic, logistic, licitații și asociații de proprietari din cadrul Direcției Școli, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii unversitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice și o vechime în specialitate de minimum 7 ani.

Dosarele de concurs se pot depune până în 28 martie, la adresa instituției, Piața Victoriei, nr. 3, cam. 85. Vor urma proba scrisă în 9 aprilie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii sunați la 0265 268 330, interior 165 sau trimiteți un e-mail la resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Socaciu Katalin, consilier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: S-a aprobat o nouă comisie de lucru!

Unul dintre cele mai importante instrumente de lucru al unei administrații publice locale este Comisia …