Home / Joburi / 8 locuri de muncă disponibile în tot județul la Administrația Bazinală de Apă Mureș

8 locuri de muncă disponibile în tot județul la Administrația Bazinală de Apă Mureș

Administrația Bazinală de Apă Mureș – Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 8 posturi disponibile, anunță Monitorul Oficial.

Posturile disponibile sunt de lăcătuș mecanic la Târnăveni, Târgu-Mureș și Reghin, cu cerințe de studii medii și calificare de lăcătuș mecanic, mecanic întreținere, un post de electrician în Sighișoara, cu cerințe de studii medii și calificare de electrician întreținere, un post de automacaragiu la Formația 1 Atelier Mecanic, cu cerințe de studii medii, permis de conducere categoria B+C+E și autorizație de macaragiu ISCIR grupa I, tipul automacara, un post de mecanic utilaje la Formația 2 Atelier Mecanic, cu cerințe studii medii și calificare mașinist mașini pentru terasamente, un post de șofer mașini de mare tonaj în Târgu-Mureș, cu cerințe de studii medii, permis de conducere categoriile CE, DE și atestat ARR pentru transport persoane, marfă și agabaritic, un post de agent hidrotehnic la Formația 4 Niraj, cu cerințe de studii medii și calificare de agent hidrotehnic și un post de șef formație la Formația Praid, cu cerințe de studii superioare în construcții civile și industriale.

Dosarele se depun la sediul instituției până în 8 aprilie, ora 15.00.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 214 610, interior 2142 sau trimiteți un e-mail la personal@sgams.dam.rowater.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se redeschide Piața de Vechituri din Târgu Mureș?

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș, a anunțat joi, 2 iulie, pe …