Premieră „D’ale carnavalului“, de Ziua Mondială a Teatrului Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Premieră „D’ale carnavalului“, de Ziua Mondială a Teatrului

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș va sărbători în stil mare Ziua Mondială a Teatrului. Astfel, miercuri, 27 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare va avea loc premiera spectacolului „D’ale carnavalului“ de I. L. Caragiale, în regia lui Adi Iclenzan.

Din echipa artistică mai fac parte și scenograful Bogdan Spătaru, artistul video Mihai Păcurar și coregrafa Andreea Belu. Dstribuția este formată din actorii: Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Eduard Marinescu, Theo Marton, Laura Mihalache, Ştefan Mura, Liviu Pancu și Alexandru Pavel.

La finalul spectacolului va fi citit mesajul de Ziua Mondială a Teatrului 2019, în acest an autorul mesajului fiind cubanezul Carlos Celdrán, regizor de teatru, dramaturg, profesor de teatru și profesor universitar.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment va fi acordat Premiul BIOEEL pentru Cel mai bun actor al Companiei Liviu Rebreanu.

Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor săi, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș a lansat noul Abonament de Premieră Vasile Vasiliu. Abonamentul este cu locuri prestabilite și este valabil la patru premiere la Sala Mare ale Companiei Liviu Rebreanu, din Stagiunea 2018-2019, prețul unui asemenea abonament fiind de 140 de lei, în condițiile în care costul unui bilet de premieră la liber este de 60 lei. Spectatorii pot folosi cele patru unități incluse în abonament cu ocazia unei singure premiere.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE