Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Consiliul Local Reghin se întrunește joi, 28 martie, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 12 proiecte de hotărâre și punctul Diverse.

Printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numără cele privind prelungirea termenului de  închiriere a locuințelor  pentru tineri, construite și date în exploatare prin programele derulate de ANL și aprobarea organizarea apărării împotriva incendiilor la nivelul Unității Administrativ-Teritoriale  Municipiului Reghin. De asemenea, în cadrul ședinței, urmeză să fie aprobat costul mediu lunar de întreținere pentru perioada martie-decembrie 2019, pentru copiii care frecventează Centrul-Creșa nr.1 Reghin și Creșa Universul Prichindeilor Reghin. Potrivit proiectului, consilierii vor avea de aprobat un cost lunar mediu în valoare de 541,70 lei/copil/lună.

Alt proiect care își șteaptă aprobarea consilierilor este cel privind aprobarea documentației  de urbanism ”PUZ – Construire locuințe collective, identificat în CF 61141 Reghin, Str. Râului nr.16”. Pe ordinea de zi se mai află proiectele privind numirea doamnei Elena Matei în funcția publică de conducere de șef serviciu, al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor , modificarea punctul 7 din Anexa la HCL Reghin nr. 17/08.07.2016 privind numirea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Reghin în Consiliile de administrație la unitățile de învățământ cu personalitate juridică din municipiul Reghin  și încuviințarea realizării lucrărilor de investiție ”Amenajare complexă Canalul Morii și afluenți la Reghin, jud. Mureș”, pe teren aparținând  domeniului public al Municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE