S-au lansat înscrierile pentru prima comunitate de voluntari de cursă lungă din Transilvania, creată la Târgu-Mureș, #facemVoluntariat Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

S-au lansat înscrierile pentru prima comunitate de voluntari de cursă lungă din Transilvania, creată la Târgu-Mureș, #facemVoluntariat

#facemVoluntariat este o nouă comunitate de voluntari lansată la inițiativa Asociației „FACEM” cu scopul de forma voluntari de cursă lungă, care să poată veni oricând în sprijinul organizatorilor de concerte, de festivaluri și diverse alte tipuri de evenimente și proiecte sociale și comunitare din Transilvania.

Comunitatea se adresează tuturor ardelenilor interesați de voluntariat, indiferent de vârstă sau ocupație. Pentru a veni în sprijinul celor interesați de comunitatea pe care ei o construiesc, ei au în plan formarea a două mini-comunități locale pentru moment, în Târgu Mureș și Cluj-Napoca, care împreună vor sta la baza unei mari familii de oameni dornici să muncească dezinteresat, pentru atingerea unor scopuri de echipă.

Împreună facem comunitate

Pentru a se înscrie în comunitate, doritorii vor trece printr-un proces de selecție. În primul rând, aceștia trebuie să se înscrie printr-un formular online cu întrebări referitoare la experiența lor de voluntariat anterioară, urmând ca mai apoi să treacă printr-un interviu on-line sau face2face (la alegere) și printr-un atelier de evaluare a competențelor, unde într-un mediu non-formal, aceștia vor trebui să rezolve în echipă o serie de provocări practice.

Toți doritorii se pot înscrie până în 7 aprilie accesând ACEST LINK.

În urma selecției, membrii comunității vor fi pregătiți de către coordonatori de voluntari cu experiență pentru a putea acționa în diverse contexte de voluntariat și pentru a-și clarifica fiecare în parte care sunt genul de comportamente de dorit și cele de evitat ale persoanelor aflate în calitatea de voluntar.

Asociația „FACEM” a fost creată de o mână de tineri energici și entuziaști din Târgu-Mureș, care au vrut să facă mai mult pentru comunitatea locală din orașul lor. De la înființarea de acum un an, membrii asociației au organizat două evenimente de marcă: Zacusca de Artă, eveniment cu și despre liceenii cu înclinații artistice variate din oraș, și Verde-n Față, eveniment pornit din nevoia relaxare și de reconectare cu natura.

De la începutul acestui an, pe lângă divizia inițială dedicată liceenilor, asociația a inaugurat o devizie dedicată inițiativelor și nevoilor studenților din Târgu-Mureș și divizia #facemVoluntariat, cu care asociația își extinde astfel comunitatea și in Cluj-Napoca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE