Home / Cultură / Se lansează revista Infinitezimal 13, la Târgu Mureș

Se lansează revista Infinitezimal 13, la Târgu Mureș

În cadrul Zilelor Filmului Mghiar la Târgu Mureș va fi lansată revista Infinitezimal 13, care se dedică gândirii maghiare prodigioase: Balassi Bálint, Barabás Miklós, Bolyai Farkas, Radnóti Miklós, Ligeti György, Kurtág György, Hamvas Béla, Bartis Attila, Bocsárdi László și alții.

Redactorul-șef al revistei, Sebastian-Vlad Popa, moderatorul serii, îi va invita la discuții libere pe actorul târgumureșean Sebestyén Aba, pe Török István, directorul Teatrului Spectrum, pe Horațiu Mihaiu, poet, arhitect și scenograf, precum și pe Gavril Țărmure, directorul publicației din Bistrița. Seara va fi completată la violoncel de Márkos Albert.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 martie, ora 19.00, la Teatrul Spectrum (Piața Trandafirilor nr. 13, Târgu Mureș) și este organizat de Instititul Maghiar Balassi din București, împreună cu Asociația K’arte. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pastorala de Paște a Episcopului Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, Claudiu Lucian Pop

Noul episcop al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, Claudiu Lucian Pop, vorbeşte, în prima sa Pastorală …