Promovarea, probabil după două etape Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Promovarea, probabil după două etape

Ediția din acest an a ligii secunde de volei feminin, Divizia A2 cum mai este numită, se încheie la sfârșitul acestei săptămâni. Cele două serii, Est și Vest își dispută turneele de calificare cu câte patru echipe, calificate după o primă etapă preliminară. Primele două clasate din ambele serii promovează direct în primul eșalon, care a rămas cu doar 8 formații. Astfel, inițial programată, faza a treia nu va mai avea loc cu un turneu final între cele patru.

Câștigătoare detașată a seriei Vest, CSM Târgu-Mureș organizează în sala UMF duelul dintre cele patru fruntașe ale seriei. Vor participa alături de mureșence formațiile FC Argeș Pitești, CSU Oradea și CSM Lugoj. Tragerea la sorți a stabilit ordinea jocurilor din cele trei zile. Aceasta anunță practic un joc decisiv pentru prima poziție între cele două care își pot asigura promovarea după primele două etape. În prima zi, vineri, 5 aprilie, CSM Târgu-Mureș întâlnește CSU Oradea de la ora 18.00, după FC Argeș-CSM Lugoj (ora 16.00). Piteștencele și gazdele vor evolua în a doua zi, sâmbătă, de la aceleași ore, schimbând adversarele. După parcursul celor patru în campionat se întrevede un joc mai degrabă „amical” în ziua de duminică, atunci când de la ora 14.00 se vor întâlni cele două deja calificate, după toate probabilitățile.

Partidele seriei Est se dispută la Medgidia, cu participarea echipelor Rapid București, Gloria Buzău, CSO Voluntari și gazdele de la CS Medgidia. Aici situația se prezintă aproape identic, cu echipele din Buzău și Medgidia favorite, dar cu jocul direct în etapa a doua.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE