Home / Reghin / Sesiune deschisă pentru ”Abonament pentru Comunitate” la Reghin

Sesiune deschisă pentru ”Abonament pentru Comunitate” la Reghin

Fondul Comunitar Reghin se pregătește pentru sesiunea de primăvară din cadrul proiectului „Abonament pentru Comunitate”, fapt pentru care așteaptă noi proiecte menite să ducă la dezvoltarea comunității. Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány, prin Fondul Comunitar Reghin a inițiat programul de finanțare ”Abonament pentru Comunitate” pentru a oferi o șansă inițiativelor creative, și filantropice, să fie finanțate și a aduce la un loc oameni generoși, pregătiți să susțină comunitatea din care fac parte.

Lansăm o nouă sesiune de finanțare care va avea loc pe data de 28 mai 2019. Dacă ai o idee de proiect care ar putea să îmbunătățească calitatea vieții în comunitatea în care trăiești atunci nu mai sta pe gânduri c-a venit momentul tău. Descrie-ne în maxim o pagină de word cum anume te-ai gânditi că ai putea să schimbi ceva la tine acasă. Ai nevoie de o finanțare ca să repari o bancă din fața blocului, să reabilitezi parcul de joacă din cartier, să cureți orașul de deșeuri, să plantezi copaci sau să ajuți copiii nevoiași să aibă acces la educație. Oricare ar fi ideea ta de proiect trimite-ne-o pe adresa de mail cristian.man@fcmures.org până pe 21 aprilie și poate prinde viață prin Abonament pentru Comunitate”, afirmă Cristian Man, coordonatorul Fondului Comunitar Reghin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate din Mureș

Delgaz Grid, companie de distribuție din cadrul Grupului german EON, este nevoită să sisteze temporar …