Teren de golf la Târgu-Mureş? Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 750 Vizualizări

Teren de golf la Târgu-Mureş?

Unul din obiectivele de viitor ale primarului municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, este „Definirea Centrului Olimpic Târgu-Mureş, după întregirea patrimonială, şi dezvoltarea unui centru de performanţă pentru mai multe ramuri sportive, prin cofinanţarea unor proiecte europene”, potrivit Raportului de activitate pe anul 2018.

Documentul a fost făcut public, în urmă cu câteva zile, pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, şi conţine câteva consideraţii care privesc perspectivele de dezvoltare, pe termen scurt, mediu şi lung, ale “Oraşului trandafirilor”.

Astfel, în viziunea primarului Dorin Florea, una din “liniile de forţă ce trebuie urmărite pe termen scurt şi mediu” este realizarea Centrului Olimpic Târgu-Mureş, proiect în interiorul căruia “va trebui dezvoltată zona de agrement şi atracţie a Târgu-Mureşului, folosind, împreună cu Sângeorgiu de Mureş, bazinele de apă sărată.”

Totodată, în acelaşi context, dr. Dorin Florea mai propune “dezvoltarea aerodromului, amenajarea unui teren de golf, valorificarea în scop turistic şi de agrement a cabanei cinegetice, dar şi punerea în valoare a unui circuit auto.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE