Home / Slider / Teren de golf la Târgu-Mureş?

Teren de golf la Târgu-Mureş?

Unul din obiectivele de viitor ale primarului municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, este „Definirea Centrului Olimpic Târgu-Mureş, după întregirea patrimonială, şi dezvoltarea unui centru de performanţă pentru mai multe ramuri sportive, prin cofinanţarea unor proiecte europene”, potrivit Raportului de activitate pe anul 2018.

Documentul a fost făcut public, în urmă cu câteva zile, pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, şi conţine câteva consideraţii care privesc perspectivele de dezvoltare, pe termen scurt, mediu şi lung, ale “Oraşului trandafirilor”.

Astfel, în viziunea primarului Dorin Florea, una din “liniile de forţă ce trebuie urmărite pe termen scurt şi mediu” este realizarea Centrului Olimpic Târgu-Mureş, proiect în interiorul căruia “va trebui dezvoltată zona de agrement şi atracţie a Târgu-Mureşului, folosind, împreună cu Sângeorgiu de Mureş, bazinele de apă sărată.”

Totodată, în acelaşi context, dr. Dorin Florea mai propune “dezvoltarea aerodromului, amenajarea unui teren de golf, valorificarea în scop turistic şi de agrement a cabanei cinegetice, dar şi punerea în valoare a unui circuit auto.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

În contextul în care la 1 iulie 2021 se încheie perioada de aplicare a reducerii …