Share

Home / Mica publicitate / ANUNȚ- Oficiul de Cadastru și Publicitate imobiliară Mureș

ANUNȚ- Oficiul de Cadastru și Publicitate imobiliară Mureș

 

                  ANUNȚ

 

          Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Mureş, cu sediul în Tg.Mureş, Str. Căprioarei nr.2, jud. Mureş, organizează concurs în perioada 16.05.2019-20.05.2019, pentru ocuparea unor posturi vacante, pentru implementarea Programului naţional de cadastru şi carte funciară, corespunzătoare funcţiilor contractuale de execuţie, cu încadrare pe durată determinată de 36 luni, astfel:

 

    – 1 post de Consilier cadastru debutant – Serviciul Cadastru, Biroul de Inregistrare Sistematică (PNCCF), cu locul de muncă la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Târgu Mureș

 

CERINŢELE POSTULUI:

 

– studii de specialitate: studii universitare cu licenţă sau absolvite cu diplomă – specializarea  cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre şi cadastru.

 

   – 1 post de Referent, treapta I – Serviciul Cadastru, Biroul de Inregistrare Sistematică (PNCCF), cu locul de muncă la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sighișoara

 

CERINŢELE POSTULUI:

 

– studii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaurerat;

– vechime: minim 3 ani și 6 luni.

 

           – Proba scrisă va avea loc în data de 16.05.2019, ora 11,00, la sediul instituţiei.

– Interviul va avea loc în data de 20.05.2019, ora 11,00, la sediul institutiei.

 

În vederea înscrierii la concurs, candidaţii vor depune dosarele până în data de 08.05.2019, inclusiv, orele 16.30, la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Mureș, din Tg.Mureş, str. Căprioarei  nr.2, jud.Mureş.

 

Pentru informaţii, vă rugăm să contactaţi Biroul Juridic, Resurse Umane, Secretariat şi Petiţii, persoana de contact fiind doamna Bianca Vasilica MITREA, tel: 0265-211338 int. 29.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

APEL DE SELECŢIE ASOCIAŢIA GAL PODIŞUL TÂRNAVELOR

  Share

Share
Share