Autobuze noi şi semaforizare inteligentă în Târgu-Mureş! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4988 Vizualizări

Autobuze noi şi semaforizare inteligentă în Târgu-Mureş!

Primăria municipiului Târgu-Mureș a primit “undă verde” pentru proiectul privind achiziționarea de autobuze electrice.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în cadrul acestui proiect, care se derulează prin ADR Centru, sunt cuprinse 38 de autobuze hibrid, care vor ajunge la Târgu-Mureș după evaluarea tehnică și financiară a documentelor.

“Primăria Târgu-Mureș are în derulare alte două proiecte privind achiziționarea de 47 de autobuze electrice în parteneriat cu Ministerului Dezvoltării Regionale. 32 dintre ele au o lungime de 12 metri, iar celelalte 15 au lungimea de 10 metri. Suma atrasă din fonduri europene pentru mijloacele de transport prevăzute în cele trei proiecte este de 54 de milioane de euro”, se menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, pentru acest an Primăria municipiului Târgu-Mureș și-a propus “semaforizare inteligentă și un centru de comandă al managementului traficului, dar și modernizarea a 137 de stații de călători, cu afișaje electronice, sistem de GPS, dotări pentru persoane cu dizabilități, sisteme E-Ticketing, la trei capete de linii: Unirii, Tudor și Combinat.”

“Proiectele au fost depuse pentru finanțare în luna martie a acestui an și urmează a fi evaluate”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE