Share

Home / Administratie / VIDEO: Veşti bune despre economia judeţului Mureş!

VIDEO: Veşti bune despre economia judeţului Mureş!

Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a prezentat marţi, 23 aprilie, cu ocazia şedinţei Colegiului Prefectural Mureş, Raportul privind starea generală economico-socială a judeţului Mureş în anul 2018.

 

Potrivit informaţiilor furnizate de Mircea Duşa, în anul 2018 indicele producţiei industriale a fost de 105,9%, în creştere cu 5,9% faţă de anul anterior, iar cifra de afaceri din industrie realizată de agenţii economici din judeţul Mureş a înregistrat o creştere cu 11,7 procente comparativ cu anul 2017.

În ceea ce priveşte agricultura, prefectul judeţului Mureş a trecut în revistă datele referitoare la producţia înregistrată în anul 2018 la mai multe culturi, cifrele reliefând o creştere considerabilă faţă de anul 2017.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul complet SIMFEST 2019

SIMFEST – Festivalul Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, aflat la a XVI-a ediție, transformă …

Share
Share