FOTO: De Zilele Sângeorzene s-a mers în vizită la cea mai tânără și la cea mai în vârstă persoană din comună Comune
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1101 Vizualizări

FOTO: De Zilele Sângeorzene s-a mers în vizită la cea mai tânără și la cea mai în vârstă persoană din comună

De Zilele Sângeorzene, ca în fiecare an, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sándor-Szabolcs Sófalvi, a mers în vizită la cea mai tânără și cea mai în vârstă persoană din comună, aducând daruri.

George Grebenișan a venit pe lume în 22 aprilie, fiind penultimul născut în comună. Ultimul s-a născut chiar cu 3 ore înainte de vizita stabilită și era puțin prea devreme pentru a deranja proaspăta mămică. Este un băiețel voinic și drăgălaș care a întâmpinat alaiul venit în vizită dormind. Sofalvi Szabolcs a glumit spunând că speră că și la anul va veni la familia Grebenișan pentru a întâmpina al doilea copil tot de Zilele Sângeorzene.

Cu 98 de ani înaintea lui George, la 1 decembrie 1921 se năștea Ioan Oprea, cel mai în vârstă sângeorzean aflat în viață. Mai târziu având loc întâlnirea vârstnicilor de la Căminul Cultural, domnul Oprea ne-a mărturisit că el a făcut parte din echipa care a ridicat Căminul Cultural în anul 1939, el construind fundația clădirii. În semn de respect și mulțumire, primarul comunei i-a adus un pachet cu produse alimentare și o diplomă. „Dumnezeu să vă dea sănătate, să ne vedem și la anul și să fiți fericit”, a spus Sofalvi Szabolcs. El duce familia mai departe prin cele 3 fete pe care le are și cei 3 nepoți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE