Home / Comune / FOTO: De Zilele Sângeorzene s-a mers în vizită la cea mai tânără și la cea mai în vârstă persoană din comună

FOTO: De Zilele Sângeorzene s-a mers în vizită la cea mai tânără și la cea mai în vârstă persoană din comună

Distribuie

De Zilele Sângeorzene, ca în fiecare an, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sándor-Szabolcs Sófalvi, a mers în vizită la cea mai tânără și cea mai în vârstă persoană din comună, aducând daruri.

George Grebenișan a venit pe lume în 22 aprilie, fiind penultimul născut în comună. Ultimul s-a născut chiar cu 3 ore înainte de vizita stabilită și era puțin prea devreme pentru a deranja proaspăta mămică. Este un băiețel voinic și drăgălaș care a întâmpinat alaiul venit în vizită dormind. Sofalvi Szabolcs a glumit spunând că speră că și la anul va veni la familia Grebenișan pentru a întâmpina al doilea copil tot de Zilele Sângeorzene.

Cu 98 de ani înaintea lui George, la 1 decembrie 1921 se năștea Ioan Oprea, cel mai în vârstă sângeorzean aflat în viață. Mai târziu având loc întâlnirea vârstnicilor de la Căminul Cultural, domnul Oprea ne-a mărturisit că el a făcut parte din echipa care a ridicat Căminul Cultural în anul 1939, el construind fundația clădirii. În semn de respect și mulțumire, primarul comunei i-a adus un pachet cu produse alimentare și o diplomă. „Dumnezeu să vă dea sănătate, să ne vedem și la anul și să fiți fericit”, a spus Sofalvi Szabolcs. El duce familia mai departe prin cele 3 fete pe care le are și cei 3 nepoți.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.