Târgu-Mureş: Informaţii noi despre sinuciderea pacientului de la Medicină Internă! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3639 Vizualizări

Târgu-Mureş: Informaţii noi despre sinuciderea pacientului de la Medicină Internă!

Un bărbat în vârstă de 74 de ani s-a sinucis miercuri noaptea, aruncându-se de la etajul 3 al Clinicii de Medicină Internă de pe strada Gheorghe Marinescu din Târgu-Mureş, aparţinătoare Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, Gall Boglarka, a făcut vineri, 10 mai, noi precizări cu privire la incident. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanta Spitalului Clinic Judeţean Mureş, bărbatul în vârstă de 74 de ani din comuna Şincai mai avusese o tentativă de suicid, în data de 1 mai 2019, în urma căreia i s-a recomandat tratament din partea unui medic psihiatru.

„Atunci când a ajuns prima dată la spital după prima tentativă de suicid, a fost consultat de medicul psihiatru, în data de 1 mai 2019, care a recomandat un tratament. Cu ocazia internării în data de 6 mai 2019, la Medicină Internă, a fost reevaluat de medicul psihiatru, care a recomandat continuarea tratamentului anterior”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Gall Boglarka.

„Pacientul a fost internat în data de 6 mai 2019 cu un diagnostic de sindrom dureros abdominal cu etiologie neprecizată. Analizele şi alte investigaţii paraclinice erau în curs de derulare”, a completat reprezentanta Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE