Home / Comune / Miriam Paşca şi Nicolae Fiț, absolvenții de 10 din Ibănești

Miriam Paşca şi Nicolae Fiț, absolvenții de 10 din Ibănești

Absolvenții ciclului gimnazial din comuna Ibănești au trăit joi, 6 iunie, emoția despărțirii de școala care i-a format, cu ocazia festivității de absolvire .

Momentul festiv a fost găzduit de Școala Gimnazială Ibănești Pădure, unde au absolvit 21 de elevi, coordonați de Elena Zoltan, diriginta clasei. Evidențiații clasei au fost elevii Paul Chirteș și Silviu Franc, care au obținut cele mai mari medii.

Bucuria absolvirii a fost simțită și la Școla Gimnazială Ibănești, protagoniști fiind cei 18 absolvenți, alături de diriginta Lucreția Boier. La loc de cinste au fost elevii Miriam Paşca şi Nicolae Fiț , absolvenții cu media 10 ai școlii din Ibănești Sat.

„Dragi absolvenți ai promoției 2019, școala de până azi este doar fundamentul unui edificiu pe care îl veți înălța de acum înainte. De astăzi, lumea pentru voi capătă noi dimensiuni. Felicitări și mult succes în continuare”, le-a transmis absolvenților Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești.

Citeste si:  Anunț finalizare proiect - Smart Fair Project SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de sprijin pentru Vasile Fina din Jabenița

În urmă cu câteva zile, un puternic incendiu a avut loc la una din gospodăriile …