Share

Home / Business / FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

Un nou hotel va intra în circuitul turistic al judeţului Mureş. Investiţia este realizată de asocierea dintre societatea Velurex SRL Târgu-Mureş şi omul de afaceri Benedek Istvan, într-un imobil situat în Piaţa Trandafirilor nr. 16 din Târgu-Mureş, în apropierea Ceasului cu Flori.

Conform panoului de şantier, proiectul este intitulat „Renovare, reamenajare şi extindere – Supraetajare construcţie existentă şi schimbare de destinaţie din locuinţă în unităţi de cazare de tip hotelier”, iar constructorul investiţiei este SC Benco Edy SRL.

Potrivit informaţiilor furnizate de www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Velurex SRL Târgu-Mureş s-a înfiinţat în anul 1992, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate, şi este deţinută de Benedek Istvan, care are atât calitatea de asociat, cât şi de administrator. La sfârşitul exerciţiului financiar 2018, SC Velurex SRL Târgu-Mureş a raportat o cifră de afaceri de 732 de lei, pierdere netă de 12.002 de lei şi 0 angajaţi.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S.C. VETA S.R.L. – anunță finalizarea proiectului

Share

Share
Share