VIDEO: Culturi indoor de cannabis descoperite la Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2016 Vizualizări

VIDEO: Culturi indoor de cannabis descoperite la Târgu-Mureş

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, cercetează doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc fără drept. Unul dintre ei a fost arestat preventiv.

 

8 percheziţii domiciliare

La data de 16 iulie, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Târgu-Mureş, la locațiile folosite de persoanele bănuite.

„Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi inițiat două culturi indoor de cannabis, o altă locație fiind pregătită în vederea inițierii ulterioare de culturi. În urma perchezițiilor, au fost descoperite două culturi indoor de canabis, constituite din 120 de plante în diferite stadii de dezvoltare, împreună cu toate echipamentele necesare – corturi de creștere, instalații de ventilație, iluminat și irigat. De asemenea, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de muguri de canabis și ustensile specifice consumului, aproximativ 10 grame de ciuperci halucinogene, 4 telefoane mobile, un laptop și sume de bani”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Un suspect, arestat pentru 30 de zile

În urma administrării probatoriului, la data de 16 iulie, faţă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Târgu-Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 17 iulie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv cultivarea și deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La  acţiune au participat şi jandarmi”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE