Share

Home / Cultură / Invitație la vernisajul expoziției Confluențe 3
Unul dintre exponatele care vor putea fi admirate

Invitație la vernisajul expoziției Confluențe 3

Târgumureșenii sunt invitați la vernisajul celei de-a treia ediții a expoziției Confluențe organizată de Muzeul Județean Mureș în cadrul festivalului Vâltoarea mureșeană, printr-un apel deschis către tinerii artiști din țară (cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani), alături de care participă și artiști invitați.

Prin acest eveniment organizatorii își propun realizarea unui dialog intercultural cu ajutorul unei generații noi de artiști plastici, în contextul unui mediu multicultural definitoriu pentru orașul Târgu Mureș.

Expoziția include mai multe forme ale artei vizuale contemporane, cuprinzând atât medii tradiționale – lucrări de pictură, sculptură, desen, grafică, cât și medii alternative – instalație interactivă, artă conceptuală și artă digitală.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 24 august, ora 18.00, la galeria Art Nouveau din Palatul Culturii. Expoziția va putea fi vizionată până în 6 septembrie.

Ediția din acest an propune aducerea laolaltă nu doar a lucrărilor selectate, ci și a autorilor acestora, cu scopul de a consolida arta contemporană tânără.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Mureșeanul Ciprian Florea, admis la Universitatea Oxford: ”Am ales Universitatea Oxford tocmai pentru a ținti cât mai sus”

În acest an școlar, trei elevi din Târgu-Mureș au fost admiși la prestigioasa Universitate Oxford …

Share
Share