Share

Home / Administratie / Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni

Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni

În Târnăveni ajung 1 milion de euro, bani europeni, destinați unei relații mai eficiente între Primărie și oameni, a anunțat, în urmă cu câteva zile, Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.
„Vom folosi acești bani pentru arhivarea electronică a tuturor documentelor Primăriei, ceea ce va îmbunătăți accesul fiecărui cetățean, inclusiv la actele care îi privesc în mod direct. Tot prin acest proiect, vom realiza, prin dezbatere publică, Strategia de Dezvoltare a municipiului Târnăveni, care va deveni “Biblia” prin care orașul va reveni la viață. Au trecut șapte ani de când spuneam că “jocul va fi corect” și că voi aduce administrația în slujba și “sub lupa” cetățeanului. Lucrurile capătă sens și finanțare, după ce am semnat acum contractul de eficientizare administrativă și transparentizare a activității Primăriei, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, finanțat din Fondul Social European”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Nicolae Sorin Megheșan.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lunca Bradului, comună în continuă dezvoltare

Comuna Lunca Bradului a trecut multă vreme într-un con de umbră în ce privește dezvoltarea, …

Share
Share