Întâlnire emoționantă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 887 Vizualizări

Întâlnire emoționantă

La Restaurantul „Darina” din Cartierul Tudor a avut loc tradiționala întâlnire – ediția a IV-a, a foștilor colegi salariați de la Fabrica de Conserve din Târgu-Mureș.

Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Internațional al Pensionarilor, după care cei ce s-au născut în luna în care a avut loc evenimentul au fost felicitați și, în acorduri muzicale, cei prezenți le-au urat „La Mulți Ani”.

Au fost felicitați și li s-a înmânat câte un buchet de flori:

celui mai tânăr fost salariat dintre cei prezenți, domnul Kotârlan Zoltán, 48 de ani; persoanei cu cei mai mulți ani lucrați în fabrică, Stark Pál, 55 de ani; persoanei cele mai în vârstă, Boancă Aurel, 85 de ani.

Petrecerea a continuat cu muzică bună, dans și depănarea amintirilor, din perioada în care au lucrat împreună, în fabrică.

Organizatorii Geresi Eva și Boancă Aurel, domnul Lenart Iosif, persoana cu înregistrările și filmările și gazda noastră de la Restaurantul „Darina”, doamna Carmen, au asigurat condiții excepționale pentru reușita întâlnirii.

În acordurile muzicii, cei 89 de petrecăreți au părăsit localul, mulțumiți că s-au întâlnit și distrat împreună, cu dorința de a fi prezenți la o nouă întâlnire, în anul 2020.

Aurel BOANCĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE