Home / Recomandări zi de zi / 100 de primăveri pentru veteranul Teodor Iclodan

100 de primăveri pentru veteranul Teodor Iclodan

Distribuie

Peste 150 de persoane au participat sâmbătă, 21 septembrie, în localitatea Balda (orașul Sărmașu), la aniversarea lui Teodor Iclodan, veteran de război, care în data de 12 noiembrie împlinește frumoasa vârstă de 100 de ani.
Potrivit Biroului de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș, Mircea Dușa, prefectul județului Mureș, a fost alături de sărbătorit și familia sa, în semn de respect și recunoștință pentru sacrificiul și dăruirea de care a dat dovadă Teodor Iclodan pentru țara și poporul său.
”Nu-ți este dat de multe ori în viață să participi la o ceremonie în care să venerezi un veteran de război care împlinește 100 de ani. În județul Mureș mai avem 90 de veterani de război, dintre care trei împlinesc în acest an 100 de ani și mi-am exprimat dorința, și ca fost ministru al Apărării, să particip la ceremoniile pe care le organizăm cu această ocazie. Sunt fericit că românii apreciază militarii și veteranii de război, iar astăzi au fost prezenți peste 150 de oameni care și-au prezentat omagiul unui simbol al Armatei Române. Veteranii de război sunt legende vii ale istoriei României, sunt cei care și-au pus în pericol viața pentru ca România să fie astăzi întreagă, și am vrut să-i urez la mulți ani, sănătate și, încă o dată, să îmi exprim respectul pentru faptul că și-a pus viața în pericol, atunci când țara i-a cerut-o”, a declarat Mircea Dușa.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Câștigătorii Concursului Județean de Muzică ,,Micul artist’’

Distribuie Sala Festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor a găzduit vineri, 15 martie, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.