Vizita lui Klaus Iohannis la Târgu-Mureş, confirmată Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3762 Vizualizări

Vizita lui Klaus Iohannis la Târgu-Mureş, confirmată

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent sâmbătă, 5 octombrie, la Târgu-Mureș, unde va participa la un eveniment organizat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, a informat joi, 3 octombrie, Biroul de presă al PNL Mureş.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 18.00, președintele României va vizita Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant, fiind însoțit de prof. univ. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant.

“Domnul Klaus Iohannis va fi apoi invitatul de onoare al dezbaterii “Antreprenoriat modern în Târgu-Mureș – de la excelență în cercetarea și inovarea medicală, la start-up-uri inovative și incubatoare de transfer tehnologic”, eveniment moderat de prof. univ. dr. Theodora Benedek, șefa Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. În jurul orei 19.00, Președintele României va face declarații de presă”, a precizat preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş.

Alex TOTH

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE