Delegație din Sighișoara, la Zamosc (Polonia) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Delegație din Sighișoara, la Zamosc (Polonia)

O delegație a Primăriai municipiului Sighișoara formată din consilierii locali Minerva Cioanta și Adrian Grabcev, condusă de primarul municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a efectuat, în perioada 4 – 6 octombrie, o deplasare în orașul Zamosc, Polonia, la invitația primarului Andrzej Wnuk.

Delegația sighișoreană a participat la cea de-a 30-a aniversare a parteneriatului dintre Zamosc și Schwabisch Hall (Germania), la care au fost prezenți și reprezentanți ai orașelor înfrățite sau partenere cu Zamosc.

”Semnarea protocolului de parteneriat cu Zamosc se bazează pe colaborarea oraşelor partenere pentru clădirea toleranţei, pentru înţelegerea şi clădirea unui viitor, în conştiinţa proprietăţilor naţionale şi regionale a Europei Unite, în domeniul: promovare, cultură, sport şi turism, monumente, economie şi social”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Parteneriatul dintre Sighișoara și Zamosc a fost inițiat de Ambasadorul Poloniei la București, în luna septembrie 2007, a fost parafat la Zamosc, iar în luna mai 2008, la Sighișoara, a avut loc festivitatea de înfrățire.

Potrivit primarului municipiului Sighişoara, protocolul de înfrățire a pus bazele unei colaborări prin care, de-a lungul anilor, au avut loc vizite oficiale, schimburi de experiență și programe pentru tineri.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE