Târg de flori cu vânzare, la Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1106 Vizualizări

Târg de flori cu vânzare, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează, în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, un târg de flori cu vânzare, în zona ceasului de flori din Piaţa Trandafirilor.

Potrivit organizatorilor, producătorii de flori locali şi din judeţ sunt invitaţi să participe la târg, cu flori şi aranjamente florale specifice sezonului.

Cererile de participare, însoțite de copie după Buletinul de Identitate sau Cartea de Identitate și atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2019,  se pot depune până la data de 21 octombrie, inclusiv, la sediul instituţiei din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13 – Centrul de informare a cetăţenilor. Documentele se vor înregistra separat pentru Administraţia Domeniului Public şi separat pentru Serviciul  Autorizări  Activităţi Economice.

Modul de atribuire a amplasamentelor se va face prin tragere la sorţi miercuri, 23 octombrie, la ora 12.00, în incinta Centrului Cultural  ”Mihai Eminescu”, situat pe strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19.

Avizele se vor elibera în perioada 24 – 25 octombrie, conform orarului următor: joi, 24 octombrie – între orele 9.00 – 15.00 şi vineri – 25 octombrie, între orele 9.00 – 13.30.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE