Home / Politic / Un reghinean, favorit să devină ministru al Tineretului și Sportului!

Un reghinean, favorit să devină ministru al Tineretului și Sportului!

Actualul președintel al Federației Române de Culturism și Fitness, reghineanul Gabriel Toncean, se află pe ultima variantă a listei de miniștri din viitorul Guvern cu care premierul desemnat, liberalul Ludovic Orban, va încerca să obțină votul de încredere din partea Parlamentului României, informează www.digi24.ro.

Consilier pe probleme sportive al lui Ludovic Orban

Pe plan politic, Gabriel Toncean ocupă, începând din 18 septembrie 2019, funcția de președinte al PNL Reghin, printr-o dispoziție dată de liderul PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș.
De asemenea, Gabriel Toncean este, începând cu luna februarie 2018, consilier pe probleme sportive al președintelui PNL, Ludovic Orban.
”Salut nominalizarea preşedintelui PNL pentru funcția de prim-ministru al României. În calitatea mea de consilier al domnului Ludovic Orban confirm și apreciez integritatea şi moralitatea sa. Pot să spun cu încredere că este liderul de care poporul român are nevoie. Sunt sigur că are determinarea necesară pentru a lăsa în urma sa proiecte benefice tuturor cetățenilor României, indiferent de culoarea lor politică”, a scris marți, 15 octombrie, pe pagina sa de Facebook, Gabriel Toncean.CV-ul lui ”Arnold de România”

Potrivit site-ului propriu, www.gabitoncean.ro, Gabriel Toncean s-a născut la Reghin în urmă cu 44 de ani și este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca.
Din CV-ul noului președinte al PNL Reghin, care vorbește limbile engleză, spaniolă și germană, mai remarcăm următoarele funcții deținute de-a lungul timpului: administrator și director general al SC Lex Guard Security SRL, administrator al sălilor de sport Lex-Aly-Gym din Reghin și președinte al Clubului Sportiv ”Sebastiano” din Reghin.
Începând cu anul 2013, Gabriel Toncean, supranumit de presa națională ”Arnold de România”, este președintele Federației Române de Culturism și Fitness, funcție neremunerată, ocupată în urma alegerii în unanimitate, prin vot secret, de către membrii Adunării Generale a respectivei federații.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

5 iunie, Ziua Învățătorului

Inspectorul școlar general al ISJ Mureș, profesor Claudiu-Gabriel BÎNDILĂ, a publicat astăzi pe pagina inspectoratului …