Investiție de 3,9 milioane de lei la Aeroportul ”Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 523 Vizualizări

Investiție de 3,9 milioane de lei la Aeroportul ”Transilvania”

Aleșii județeni au aprobat joi, 31 octombrie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, documentația tehnico – economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Sistem luminos de categoria II OACI la suprafețe de mișcare” la Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș, la valoarea totală a investiției de 3.933.360 de lei, cu TVA.

Ce prevede proiectul

Varianta votată de consilierii județeni propune realizarea a patru poziții de staționare pe platforma de staționare APRON2, care are dimensiunile de 115 metri x 90 metri și structură din beton.

”Studiul de fezabilitate tratează calea de rulare TWY”A” şi platforma APRON2 pentru care trebuie ținut cont de lucrările deja executate pentru marcaj și balizaj, urmând să fie definitivate sistemele de balizaj specifice și marcajul aeroportuar afectat de lucrări. Totodată, studiul de fezabilitate tratează remedierea deficienţelor de natura electrică existente. Categoria de importanta a obiectivului este „B” – lucrări de importanță deosebită”, a precizat, în expunerea de motive, Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, principalele categorii de lucrări cuprinse în studiu sunt: lucrări de balizaj, lucrări de refacere marcaje afectate de lucrări, lucrări de instalații de iluminat platformă, lucrări de rețele electrice, lucrări de protejări rețelele de utilități existente şi rețele electrice proiectate, lucrări de instalații electrice în uzina electrică și adaptare telecomandă balizaj și lucrări de rezistență pentru realizare fundații piloni de iluminat şi panouri de semnalizare.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE