Locație nouă pentru Serviciul rezidențial ”Speranța” Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Locație nouă pentru Serviciul rezidențial ”Speranța”

Aleșii județeni au aprobat joi, 31 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, încheierea unui act adițional la Convenția de colaborare nr. 3233/30/23 februarie 2012 anexă la Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 160/2011 privind aprobarea convenției de colaborare dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș şi Spitalul Clinic Judeţean Mureş, în vederea înființării și funcționării serviciului rezidențial de îngrijire și asistență medico-socială ”Speranța”.

Ce au decis consilierii

Potrivit informațiilor furnizate de Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, Spitalul Clinic Județean Mureș a solicitat acordul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș cu privire la mutarea, în cursul lunii octombrie 2019, a beneficiarilor din cadrul Serviciului rezidențial de îngrijire și asistență medico-socială ”Speranța”, într-o clădire din Târgu-Mureș, situată pe strada Gheorghe Marinescu nr. 38, în care funcționează Secția Clinică Pediatrie.

Totodată, Centrele rezidențiale pentru copii cu deficiențe neuropsihiatrice din Târgu-Mureș și Ceuașu de Câmpie, în cadrul cărora funcționează Serviciul rezidențial de îngrijire și asistență medico-socială ”Speranța”, s-au reorganizat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 104/2018, schimbându-și denumirea în Serviciul social pentru copii cu dizabilități, împrejurare care conduce o dată în plus la necesitatea încheierii unui act adițional la respectiva Convenție de colaborare.

”Ținând cont de necesitatea și utilitatea Serviciului rezidențial de îngrijire și asistență medicosocială ”Speranța”, precum și de faptul că, atât Spitalul Clinic Județean Mureș, cât și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș sunt de acord cu continuarea colaborării în noua locație, considerăm necesară încheierea unui act adițional la Convenția de colaborare”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE