Mureșencele au învins fără emoții Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 457 Vizualizări

Mureșencele au învins fără emoții

Victorie importantă pentru moral

În cea de-a doua etapă din returul 1 al Diviziei A la handbal feminin, seria D, CSM Târgu Mureș s-a impus fără probleme pe teren propriu cu CSU Reșița. Scorul final a fost 35-20, cu 16-9 la pauză, într-un joc în care mureșencele nu au fost nevoite să se întrebuințeze foarte mult, putând chiar odihni jucătoarele în vederea celor două meciuri foarte importante. Acest lucru a fost dealtfel foarte important, deoarece majoritate componentelor urmau să facă deplasarea pentru meciul din a doua zi, când la mai puțin de 24 de ore urmau să susțină la Baia Mare partida din cadrul primei etape a returului din Seria E a campionatului junioarelor, cu CSȘ 2 din localitate. Pe parcursul întregii partide rezultat de egalitate a fost înregistrat doar la primul fluier, până la mai bine de 3 minute de joc. Abia atunci s-a reușit deschiderea scorului, deoarece în primele minute s-a jucat precipitat, cu multe atacuri ratate. La 2-1 s-a ratat și un prim 7 metri, iar la jumătatea reprizei tabela indica un modest 7-4. În minutul 18 a „debutat” și accidentata Andreea Târșoagă, dar numai pentru a executa un 7 metri. S-a ajuns cu acel gol la 10-5, după care reșițencele s-au apropiat la 3 goluri, dar la pauză mureșencele reușiseră să se desprindă la 7, cu aproape întreg lotul rulat deja.

Conservarea energiei, cu gândul la deplasare

Startul în repriza secundă a fost unul mai decis și CSM s-a distanțat la jumătatea reprizei la peste 10 goluri. În ultimele 10 minute s-a intrat cu 29-16 și cu o echipă în care nu se mai regăsea nicio jucătoare din formula de start. În aceste condiții, toate cele 13 jucătoare înscrise pe foaie au reușit să-și înscrie numele pe lista marcatoarelor, iar în poartă au evoluat și cele 3 portărițe. Ultimele minute au avut mai degrabă un aer de joc de antrenament, cu ambele echipe evoluând cu garda jos, cu portari scoși la inferioritate numerică și goluri înscrise din teren propriu. Pentru echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop urmează însă „jocul cheie” al primei părți a campionatului, deplasarea la Arad, cu Crișul Chișineu Criș. Arădencele au 3 puncte în fața mureșencelor, cu o singură remiză, înregistrată la Târgu Mureș, în timp ce echipa mureșeană a cedat în etapa precedentă la Oradea.

În partida cu CSU Reșița, CSM a început în formula: Ioana Ugran- Flavia Munteanu (5 goluri), Carla Lăcătuș (3), Georgeta Bucin (4), Sarah Darie (2), Monica Bărăbaș (5) și Ioana Moldovan (3). Celelalte componente au fost: Flavia Stan și Zsuzsanna Hodor în poartă, Carina Ghemeș (4), Ioana Sângeorzan (1), Ioana Radu (2), Maria Ola (2), Tania Coșarcă (2), Roxana Guță (1) și Andreea Târșoagă (1).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE