Home / Administratie / Programul județean de transport rutier public de persoane, prelungit

Programul județean de transport rutier public de persoane, prelungit

Consilierii județeni au luat act joi, 28 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, de prelungirea de drept până la data de 30 iunie 2023 a valabilității Programului judeţean de transport rutier public de persoane prin curse regulate, pentru perioada 2013-2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 150/2012, cu modificările și completările ulterioare.
”Potrivit prevederilor articolului X, alineatul 1, din Ordonanța de Urgență a Guvernului 51/2019, pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane, valabilitatea actualelor programe de transport județean și a licențelor de traseu pentru transportul rutier prin curse regulate de persoane, la nivel județean, s-a prelungit până la data de 30 iunie 2023. De asemenea, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului 51/2019, transportului public de persoane prin curse regulate în trafic județean îi sunt incidente dispozițiile Ordonanței Guvernului 27/2011, cu modificările și completările ulterioare, ieșind astfel din sfera serviciilor publice și intrând sub incidența regimului comercial cu denumirea de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Oficiul Județean de Poștă Mureș

Compania Națională Poșta Română scoate la concurs 6 posturi la nivelul Oficiului Județean de Poștă …