Share

Home / Business / Târgu-Mureș: Licitație pentru chioșcurile de presă de pe domeniul public!

Târgu-Mureș: Licitație pentru chioșcurile de presă de pe domeniul public!

Primăria municipiului Târgu-Mureș cu sediul în Piaţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268.330, interior 274, anunţă licitație publică deschisă pentru închirierea unor terenuri aparţinând domeniului public al municipiului Târgu-Mureş destinate edificării de construcții provizorii, tip chioșc, pentru comercializarea și difuzarea presei.

Amplasamentele destinate edificării de construcții provizorii, tip chioșc, pentru comercializarea și difuzarea presei sunt cele stabilite prin HCL nr. 269 din 31 octombrie 2019 şi au suprafaţa de 5 metri pătrați fiecare.

Preţul de pornire la licitaţie este:

– de 1,20 lei/metru pătrat/zi – pentru zona centrală;

– de 1 leu/metru pătrat/zi – pentru zonele de cartier.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 10 februarie 2020, ora 12.00, la sediul Primăriei, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13.

Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 11 februarie 2020, ora 12.00.

În vederea participării la licitaţie, ofertanţii interesaţi sunt invitaţi, începând cu data de 20 ianuarie 2020 la sediul instituţiei, din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 87, de luni până joi între orele 8.00 – 10.30 pentru cumpărarea caietului de sarcini în valoare de 50 de lei.

Persoanele interesate de achiziţionarea caietului de sarcini se vor prezenta cu o cerere în care vor fi specificate datele de contact: adresă, telefon, fax şi adresă email.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-268.330, interior 274.

(www.tirgumures.ro)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share