Share

Home / Business / Pas înainte pentru transformarea Castelului Bethlen în centru cultural

Pas înainte pentru transformarea Castelului Bethlen în centru cultural

Conducerea Eparhiei Reformate din Ardeal, titulara investiției ”Consolidarea și amenajarea interioară a Castelului Bethlen pentru funcțiunea de centru cultural, reconstruire parțială a fostei incinte fortificate, construire împrejmuire teren cu turn acces, amenajare incintă, branșamente la rețele”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuare evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul de investiții propus a fi amplasat în județul Mureș, comuna Bahnea, sat Bahnea, strada Republicii nr. 55.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacția)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Orașul Sărmașu își axează bugetul pe zona de dezvoltare

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Sărmașu, convocată pentru ziua de …

Share
Share