Share
Home / Business / Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Doctor în Inginerie și Management

Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Doctor în Inginerie și Management

Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Anca Mihaela Giurgiu, a devenit vineri, 17 ianuarie, doctor în domeniul Inginerie și Management.

Prin intermediul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook, Anca Mihaela Giurgiu a transmis mulțumiri tuturor cadrelor didactice, precum și familiei, pentru suportul oferit pe perioada celor șase ani de studiu și de elaborare a tezei de doctorat.

”Data de 17 ianuarie 2020 a fost importantă pentru mine. În această zi de vineri s-a încheiat o muncă de cercetare care a durat șase ani și s-a finalizat cu susținerea Tezei de Doctorat. Doresc să îi mulțumesc domnului profesor dr. ing. Liviu Marian pentru răbdarea și priceperea cu care m-a îndrumat în această aventură științifică, profesorilor din comisia de evaluare: prof. dr. ing. Adrian Pîslă, prof. dr. ing. Lucian Cioca, conf. dr. ec. Daniela Ștefănescu, prof. dr. ing. Liviu Morar, pentru aprecierile deosebite, care m-au încărcat de emoție. De asemenea, mulțumesc familiei care nu m-a lăsat să renunț la visul meu, în clipele grele și m-a încurajat, îndurând cu stoicism tot ce a presupus concentrarea mea pe cercetare și, nu în ultimul rând, le mulțumesc oamenilor dragi sufletului meu, care mi-au fost alături la acest ultim pas spre legitimizarea calității de Doctor în domeniul Inginerie și Management”, a precizat Anca Mihaela Giurgiu, pe care redacția și administrația cotidianului Zi de Zi o felicită pentru reușita sa.Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Primul deces cauzat de Covid-19 în Mureș!

Marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a făcut public următorul anunț: ”Bărbat, 70 ani, județul …

Share
Share