Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Doctor în Inginerie și Management Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1287 Vizualizări

Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Doctor în Inginerie și Management

Secretarul general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Anca Mihaela Giurgiu, a devenit vineri, 17 ianuarie, doctor în domeniul Inginerie și Management.

Prin intermediul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook, Anca Mihaela Giurgiu a transmis mulțumiri tuturor cadrelor didactice, precum și familiei, pentru suportul oferit pe perioada celor șase ani de studiu și de elaborare a tezei de doctorat.

”Data de 17 ianuarie 2020 a fost importantă pentru mine. În această zi de vineri s-a încheiat o muncă de cercetare care a durat șase ani și s-a finalizat cu susținerea Tezei de Doctorat. Doresc să îi mulțumesc domnului profesor dr. ing. Liviu Marian pentru răbdarea și priceperea cu care m-a îndrumat în această aventură științifică, profesorilor din comisia de evaluare: prof. dr. ing. Adrian Pîslă, prof. dr. ing. Lucian Cioca, conf. dr. ec. Daniela Ștefănescu, prof. dr. ing. Liviu Morar, pentru aprecierile deosebite, care m-au încărcat de emoție. De asemenea, mulțumesc familiei care nu m-a lăsat să renunț la visul meu, în clipele grele și m-a încurajat, îndurând cu stoicism tot ce a presupus concentrarea mea pe cercetare și, nu în ultimul rând, le mulțumesc oamenilor dragi sufletului meu, care mi-au fost alături la acest ultim pas spre legitimizarea calității de Doctor în domeniul Inginerie și Management”, a precizat Anca Mihaela Giurgiu, pe care redacția și administrația cotidianului Zi de Zi o felicită pentru reușita sa.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE