Bărbat bănuit de furtul unor drujbe, reținut de polițiști Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Bărbat bănuit de furtul unor drujbe, reținut de polițiști

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au reţinut pentru 24 de ore luni, 20 ianuarie, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Târgu-Mureş.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, luni, 20 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au identificat un tânăr de 24 de ani, din Târgu-Mureş, bănuit de comiterea unui furt dintr-o autoutilitară aflată pe raza municipiului.

”În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul zilei de 20 ianuarie, cel în cauză aflându-se pe o stradă din municipiul Târgu-Mureş, ar fi sustras dintr-un compartiment descoperit al unei autoutilitare staţionate în zona respectivă, două drujbe. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.800 de lei, acesta fiind recuperat şi predat persoanei vătămate. În urma administrării probatoriului, la data de 20 ianuarie, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE