Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Mureș: Controale în cadrul Programului pentru Școli al României!

Mureș: Controale în cadrul Programului pentru Școli al României!

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii decembrie a anului 2019 Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș a verificat trei unități de învățământ preuniversitar din județul Mureș. La Școala Gimnazială Ceuașu de Câmpie s-a constatat utilizarea spațiului destinat produselor din program ca depozit pentru mobilier, frigiderul nu avea capacitatea corespunzătoare, neconsemnarea graficului de temperatură la frigiderul pentru produse lactate, deficiențe pentru care s-a aplicat amendă în valoare de 5.000 de lei.

Tot în cursul lunii decembrie, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mureș a realizat controale la o unitate de producție și o unitate de depozitare a produselor distribuite în cadrul Programului, nefiind constatate deficiențe.

De asemenea, în urma finalizării procedurii de achiziție pentru furnizarea produselor unităților de învățământ de pe raza orașului Miercurea Nirajului (care și-a asumat organizarea la nivel local a procedurii de contractare a produselor ce se distribuie în cadrul Programului), a fost încheiat un acord cadru pentru o perioadă de doi ani și contractele subsecvente pentru furnizarea și distribuirea de lapte și produse de panificație pentru semestrul II al anului școlar 2019-2020. În ceea ce privește furnizarea și distribuția de mere, procedura de achiziție a fost anulată, urmând a fi reluată în perioada următoare.

(Comunicat de presă, Consiliul Județean Mureș)

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Voia un cadou de Valentine’s Day? Reținut pentru furt

Bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt, un bărbat de 57 de ani din Hunedoara …

Share
Share