Emeric Imre & Jimi El Laco, live în Jazz & Blues  Club Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 366 Vizualizări

Emeric Imre & Jimi El Laco, live în Jazz & Blues Club

Iubitorii muzicii folk au parte la finele acestei luni de un concert special găzduit de Clubul Jazz & Blues, vineri, 31 ianuarie, de la ora 19.00. Oaspetele serii va fi Emeric Imre, care va fi acompaniat pe scenă de Jimi El Laco. Emeric Imre este unul din cei mai populari artiști ai muzicii folk, cu un număr impresionant de concerte în toată țara. A compus peste 260 de lucrări în stil folk îndrăgite de public, a participat la festivaluri de gen renumite și a lansat albume memorabile, iar cântecele lui sunt fredonate de ascultători, indiferent de vârstă.

Capacitatea de a descoperi sensuri noi

În concepția artistului, folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor.

„Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu și mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul și esenţa vieţii, cu bucurii, miracole și tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut și mă simt bucuros și tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii și a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, a precizat Emeric Imre.

Artistul clujean are la activ patru albume – „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018). Cât despre colegul de scenă, Jimi Laco este unul din cei mai apreciați instrumentiști din Romania. Din 1994 până în prezent a cântat împreună cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din întreaga Europă la chitară, vioară, bouzouki și nu numai. Are, de asemenea, colaborări cu Orient Expres, Adrian Berinde si mulți alții.

Bilete la concert se găsesc la fața locului. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724-400.322.

Sursă foto: Silviu Filip

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE