Topul Firmelor Mureșene. Moldviocom, furnizor de materiale de construcții Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 457 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Moldviocom, furnizor de materiale de construcții

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”4752 – Comerț cu amănuntul al articolelor de fierărie, din sticlă și a celor pentru vopsit” locul 1 a fost atribuit societății Moldviocom SRL Reghin.

Afaceri de 4,9 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna ianuarie 1994, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate” și este deținută de Maria Moldovan și Adela Maria Zdarie, care au și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 4 milioane lei în 2017 și de 4,9 milioane lei în 2018, profit net de 537.709 lei în 2017 și de 604.525 lei în 2018 și un număr mediu de 7 angajați în 2017, și 8 în 2018.

Gamă completă de materiale de construcții

Conform paginii web a societății, www.moldviocom.ro, SC Moldviocom SRL este un depozit de materiale de construcții situat pe strada Gării nr. 63 din Reghin.

”Principalele obiective ale firmei Moldviocom sunt: comercializarea unei game complete de produse și materiale de construcții la prețuri cât mai avantajoase, servicii prompte și de înaltă calitate, păstrarea relațiilor stabile și de durată cu partenerii săi, dezvoltarea sistemului de distribuție a materialelor de construcții la nivel regional”, se precizează pe site-ul firmei.

În ceea ce privește domeniile de activitate ale SC Moldviocom SRL, acestea sunt următoarele: comerțul cu materiale de construcții, comerțul cu materiale de hidroizolație, comerțul cu materiale de instalații termice și electrice și comerțul cu materiale termo și termoizolante.

”Încercăm să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite în tot ceea ce înseamnă domeniul distribuției materialelor de construcții precum și în activitățile conexe, punem la dispoziție transport gratuit pe raza județului Mureș în funcție de achizițiile făcute”, se mai menționează pe pagina web a societății.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE