Jandarmii au constatat nouă fapte contravenționale într-o singură zi Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1203 Vizualizări

Jandarmii au constatat nouă fapte contravenționale într-o singură zi

Jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureș au constatat, luni, 27 ianuarie, nouă fapte de natură contravențională care au fost sancționate cu două amenzi și șapte avertismente scrise.

Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce apelau la mila publicului în apropierea unor magazine din municipiul Târgu-Mureș.

”Conform legii 61/1991, art.2, pet.3 ”apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, precum și determinarea unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte” se pedepsește cu amendă de la 100 de lei la 500”, se precizează într-un comunicat remis de Compartimentul de informare al Grupării Mobile de Jandarmi ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

În aceeași sursă se menționează că ”alte două persoane au fost surprinse în timp ce fumau în interiorul unei instituții de învățământ iar conform Legii 349/2002, art.3 alin(1^1) “Se interzice complet fumatul în unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului, de stat și private” și se poate pedepsi cu amendă de la 100 lei la 500 de lei”.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE