Femeie din Serbia, depistată cu ședere ilegală în Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 711 Vizualizări

Femeie din Serbia, depistată cu ședere ilegală în Mureș

Polițiștii de imigrări din Mureș, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat o femeie de 39 de ani, din Serbia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceasta a fost sancționată contravențional cu o amendă și obligată, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.

Așadar, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au desfășurat, la data de 5 februarie, un control pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.

”În urma activităților întreprinse, polițiștii au depistat o femeie, în vrstă de 39 de ani, din Serbia, care nu mai îndeplinea condițiile șederii pe teritoriului României. În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că aceasta a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării”, precizează Serviciul pentru Imigrări al Județului Mureș.

Ca urmare a celor constatae, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara, în termen de 15 zile. Totodată, femeia a fost sancționată contravențional cu o amendă în valoare de 500 de lei.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE