Târgu-Mureș: Femeie de 89 de ani lăsată de hoți fără bani și bijuterii de 17.000 de lei! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1458 Vizualizări

Târgu-Mureș: Femeie de 89 de ani lăsată de hoți fără bani și bijuterii de 17.000 de lei!

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au identificat marți, 10 martie, doi bărbaţi, de 30, respectiv 35 de ani, din judeţul Cluj, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt şi tentativă la furt din locuințe, de pe raza municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al IPJ Mureș, din cercetări a reieşit că în cursul lunii septembrie a anului 2019, precum şi în luna martie 2020, cei în cauză ar fi pătruns, prin declinarea de calităţi mincinoase, în locuinţele a două femei, de 89, respectiv 84 de ani, din municipiului Târgu-Mureş.

”Dintr-un imobil ar fi sustras bani şi bijuterii, iar din celălalt imobil nu ar fi reuşit să sustragă bunuri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 17.000 de lei. Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 10 martie faţă de cei doi bărbaţi poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE