Home / Administratie / Piața de vechituri din Reghin, închisă din cauza coronavirusului

Piața de vechituri din Reghin, închisă din cauza coronavirusului

Activitatea pieței de vechituri ce se desfășoară în zilele de sâmbăta în Piața Mare din Municipiul Reghin  va fi  suspendă în perioada 14-31 martie, ca urmare a deciziei luate de către Comitetul Local de Urgență al Municipiului Reghin.

„Având în vedere situația existentă la nivel național și necesitatea instituirii unor măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu noul Coronavirus COVID – 19 pe teritoriul Municipiului Reghin, în perioada 14 – 31 martie 2020, pe raza municipiului Reghin se suspendă desfășurarea activității pieței săptămânale de vechituri, ce se defășoară în zilele de sâmbătă,  cu posibilitatea de prelungire a termenului menționat, în funcție de evoluția situației la nivel național. Serviciul Poliția Locală Reghin împreună cu reprezentanții Municipiului Reghin vor înștiința conducerea pieței, agenții economici și persoanele fizice, de pe raza municipiului Reghin ce desfășoară  activități  specifice pieții”, se arată în comunicatul emis de către Comitetul Local de Urgență al Municipiului Reghin.

 

1 comentariu

  1. De ce nu se zice nimic de cea din Tg. Mure?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …