Accesul publicului în sediul Consiliului Județean Mureș, restricționat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Accesul publicului în sediul Consiliului Județean Mureș, restricționat

Conducerea Consiliului Județean Mureș recomandă cetățenilor să interacționeze cu Consiliul Județean Mureș prin telefon (0265-263.211) și prin e-mail (cjmures@cjmures.ro) și să se deplaseze la sediul instituției doar când acest lucru este absolut necesar.

”Putem furniza toate informațiile necesare cetățenilor, telefonic și prin e-mail, în cadrul programului de funcționare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, accesul publicului în sediul Consiliului Județean Mureș este restricționat, iar în perioada următoare ”în Palatul Administrativ vor putea intra doar angajații, respectiv de la caz la caz, conducătorii instituțiilor publice și ale autorităților locale.”

”Cetățenii au acces doar la registratura Consiliului Județean, intrarea fiind asigurată prin poarta laterală de pe strada Primăriei. Programul de lucru al registraturii nu s-a modificat, astfel intrarea este permisă de luni până vineri între orele 8.00 -16.00 pentru a nu se crea aglomerări, dar pentru siguranța cetățenilor se aplică restricții privind numărul persoanelor care pot intra deodată pentru a asigura o zonă de siguranță celor din încăpere. Tot la registratură, în același interval orar se vor desfășura relațiile cu publicul și consultările de specialitate, și aici vor fi preluate documentațiile pentru Urbanism și se vor plăti taxele de Urbanism”, se menționează în comunicat.

Totodată, conducerea Consiliului Județean Mureș atrage atenția reprezentanților ONG-urilor și ai bisericilor care doresc să depună proiecte, să trimită dosarele prin poștă sau curierat, data ștampilei poștale trebuie să fie până la 15 aprilie 2020, orele 16.00.

”Sălile de ședință și birourile din cadrul Consiliului Judeţean Mureș se dezinfectează cu regularitate și la intrarea în instituție este asigurat lichid dezinfectant. În funcție de specificul fiecărei direcții de specialitate s-au luat măsuri cu privire la limitarea numărului de persoane prezente în același timp în instituție. Astfel, pe perioada stării de urgență, o parte din angajați va lucra în sistem de telemuncă, iar pentru cei pentru care acest lucru nu este posibil programul de lucru va fi organizat în ture”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE