7 motive să cumperi o mașină de spălat vase Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

7 motive să cumperi o mașină de spălat vase

7 Motive să cumperi o mașină de spălat vase

Te-ai gândit de mai multe ori să achiziționezi o mașină de spălat vase, dar nu știi dacă este o investiție bună și nici nu știi care sunt cele mai bune modele? Te ajutăm noi!

În acest articol îți vom prezenta X motive pentru care să cumperi o mașină de spălat vase. De asemenea, îți vom arăta și top 3 modele ca să îți fie mai ușor să alegi mașina de spălat potrivită pentru nevoile tale.

Să începem cu motivele pentru care să achiziționezi o mașină de spălat vase.

1. Mai mult timp liber

Probabil și tu te-ai săturat să speli mormane întregi de vase. După micul dejun, după prânz, după cină, după fiecare petrecere. Cu o mașină de spălat vase câștigi foarte mult timp pe care îl poți petrece cu cei dragi, dormind sau lucrând.

Doar clătești vasele și le pui în mașină. Setezi mașina la un program potrivit și gata. La final trebuie doar să pui vasele în dulap sau să le folosești din nou.

Nici nu trebuie să mai ștergi vasele sau să aștepți să se usuce pentru că mașina de spălat face și acest lucru în locul tău.

2. Scapi de o sarcină neplăcută

Nu cred că sunt multe persoane care să aprecieze această sarcină casnică. Să speli vase nu este tocmai plăcut, mai ales că trebuie să stai în picioare, aplecat peste chiuvetă și să freci vasele pline de sos sau de resturi de mâncare.

Cu o mașină de spălat vase ai scăpat de această sarcină obositoare și neplăcută. Vei avea vase curate și gata de folosit în câteva minute.

3. Vase mai curate

Multe persoane evită să cumpere o mașină de spălat vase pentru că nu au încredere că va putea menține vasele curate. Spre deosebire de spălarea manuală, mașina de spălat are programe speciale și spală la o temperatură mult mai mare. Astfel resturile de mâncare și grăsimea sunt topite, iar vasele sunt mult mai curate. Nu vei avea vase pătate, îngălbenite sau urme de calcar pe paharele de vin.

4. Poți spăla mai multe vase

Dacă ai invitați la masă știi cât de greu este să speli un set complet de 6 pahare, tacâmuri, farfurii mari, farfurii de supă și de desert. Probabil ai petrece mult timp și multă energie și totuși nu le poți spăla în același timp.

Există mașini de spălat cu capacitate de 12 seturi complete. Cele mai comune modele sunt pentru seturile de 6 sau de 8 persoane. Astfel, mașina ta spală rapid seturi întregi de vase în timp ce tu te relaxezi după o petrecere.

5. Protejezi vasele

Mașinile de spălat vase au program special pentru vasele delicate și pentru oale. De multe ori ajungem să frecăm vasele cu peria de sârmă și să stricăm luciul sau chiar să zgâriem teflonul de pe tigăi. Mașina de spălat protejează vasele tale și le curăță eficient.

6. Menții bucătăria curată mai ușor

Sigur ți s-a întâmplat să amâni spălatul vaselor și să ajungi să ai o chiuvetă și o masă plină de vase. Dacă ai o mașină de spălat vase, le poți pune pe toate și sunt spălate rapid. Astfel, îți menții și bucătăria curată în același timp.

7. Faci economie

Poate ai senzația că o mașină de spălat vase consumă mai multă apă de cât consumi tu când le speli manual. Situația este exact invers. Atunci când lași apa pornită pentru a clăti vasele ajungi să consumi mai multă apă. În schimb, mașina de spălat consumă o cantitate prestabilită de apă. Poti sa faci si economie la bani, daca comanzi masini de spalat vase de la eMAG, aici gasesti orice model doresti.

Modele de masină de spălat vase

1. Mașină incorporabilă Electrolux ESL4201LO, 9 seturi

Aceasta este una dintre cele mai bune mașini de spălat vase de pe piața din România. Este perfectă pentru o familie cu 2-4 membri. Poți spăla 9 seturi complete în același timp. Această mașină face parte din clasa energetică A+, deci vei economisi apă și energie. Prețul de achiziție este de 1300 de lei.

2. Mașina de spălat vase incorporabila Bosch SMV46KX08E

O mașină mai scump (1800 de lei), dar și mai performantă este cea de la Bosch. Poți spăla până la 13 seturi complete de vase și are 6 programe diferite de spălare a vaselor. Face parte din clasa energetică A++, deci te va ajuta să economisești apa și energie. Nu va trebui să te îngrijorezi că va crește enorm factura la electricitate.

3. Mașină de spălat vase incorporabilă Whirlpool WIE 2B19

Un alt model foarte apreciat este cel de la Whirlpool. Această mașină face parte din clasa energetică A+ și are 6 programe de spălare. La fel ca modelul anterior și în această mașină pot fi spălate 13 seturi complete de vase. Prețul mașinii pornește de la 1100 de lei, în funcție de magazinul de la care o achiziționezi.

Acestea sunt principalele motive pentru care să achiziționezi o mașină de spălat și top 3 mașinii. Alege modelul potrivit pentru nevoile familiei tale și pentru bugetul tău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE