UMFST susține studenții care nu au acces la un calculator Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

UMFST susține studenții care nu au acces la un calculator

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș a luat decizia sprijinirii financiare a studenţilor pentru a le facilita accesul la un calculator necesar desfășurării activităţilor didactice online.

Potrivit Blogului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, conducerea Universității a luat decizia majorării bursei sociale pe luna aprilie cu 1.500 de lei, pentru studenţii de la programele de licenţă, care primesc burse sociale din cauza veniturilor reduse, în vederea achiziționării unui calculator – desktop, laptop sau tabletă – necesar activităţilor de instruire online.

”Ajutorul se acordă în baza unei cereri simple adresate Decanatului, la care se anexează o copie după factura emisă pe numele studentului, care conține denumirea echipamentului respectiv, achiziționat începând cu data de 1 aprilie 2020. Termenul limită de depunere a cererilor este 15 aprilie 2020”, se menționează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE