Home / Cultură / Poftiți la improvizație, ”Gala Camp10natului de improvizaţie“ vă așteaptă pe YouTube

Poftiți la improvizație, ”Gala Camp10natului de improvizaţie“ vă așteaptă pe YouTube

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii ca şi când aţi fi în sala de spectacol şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.  Este vorba de „Gala Camp10natului de improvizaţie“, cel mai longeviv spectacol al Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

„În zilele de luni şi vineri, de la ora 20.30, vă vom propune câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului şi al dumneavoastră, continuă să fie vie şi relevantă. Cum terapia prin râs eliberează endorfine, ne ridică starea de spirit şi rămâne una dintre cele mai eficace, vă aşteptăm luni, 6 aprilie, pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q/featured) să vizionaţi „Gala Camp10natului de improvizaţie“, după un concept de Keith Johnstone, avându-i ca antrenori pe Vlad Massaci şi Mihaela Sîrbu şi acompaniator la pian pe Zeno Apostolache Kiss. Regia tehnică a fost asigurată de Stelian Chiţacu”.

Spectacolul-eveniment a avut loc cu ocazia împlinirii a 10 ani de la prima reprezentație a  „Campionatului de improvizație“, care s-a jucat apoi cu săli pline, situându-se în topul preferinţelor publicului.„Cu această ocazie specială, Sala Mare a găzduit un concurs între trupele de improvizaţie ale Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu Mureş şi cele ale Teatrului de Nord Satu Mare şi Teatrul Studio Act Oradea. Evenimentul a fost cu atât mai special cu cât colegii improvizatori de la Oradea şi Satu Mare sunt absolvenţi ai Universităţii de Artă din Târgu Mureş. Reprezentaţia spectacolului a avut loc în 15 aprilie 2019. În cei zece ani scurşi de la premieră au fost susținute 128 de reprezentații la care au participat peste 15.000 de spectatori. Din echipa de improvizatori au făcut sau fac parte: Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea, Loredana Dascălu, Mela Mihai, Dan Rădulescu, Elena Purea, Ionela Nedela și Liviu Topuzu. Aceștia au fost acompaniați la pian de Nyagai Istvan și Zeno Apostolache. Antrenorii spectacolului sunt Vlad Massaci și Mihaela Sîrbu”, se anunță în comunicatul Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

„Când vin la teatru, oamenii se simt obligaţi sa poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afişează statutul social. La un spectacol de improvizaţie, însă, oamenii poartă blugi şi tricouri şi nici măcar nu trebuie să-şi închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuşi s-o facă!). Ne dorim să vă simţiţi ca la o petrecere reuşită. O petrecere reuşită depinde de numărul de interacţiuni pe care le aveţi cu alţi oameni. Nu de alcool; nu de ţigări. Vă aşteptăm la petrecerea noastră.” – Vlad Massaci, antrenor al spectacolului.

Foto: Cristina Gânj (Bristena)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Fertilizare inovatoare cu produsele Azomureș

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …