Băuți, la volan – pericol pentru circulație! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Băuți, la volan – pericol pentru circulație!

• La data de 1 iunie 2020, în jurul orei 22:30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe DC 101, pe raza comunei Şăulia, un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, din aceeaşi comună.
În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

• În 31 mai, în jurul orei 00:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Târgu Mureş, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani, din Luduş.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Buletin de presă IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE