FOTO: Accident grav între Sighișoara și Vânători! Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2683 Vizualizări

FOTO: Accident grav între Sighișoara și Vânători!

Pompierii mureșeni au fost solicitați miercuri, 17 iunie, să intervină la un accident rutier care s-a petrecut între localitățile Sighișoara și Vânători. Din cauza gravității accidentului, la locul intervenției a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD.

”Este vorba despre un accident rutier între un autocamion și un autoturism. Victima din autocamion a fost preluată de către echipajul SAJ, aceasta este de sex masculin de aproximativ 50 de ani, este conștientă. În momentul de față pompierii militari execută manevrele de descarcerare și extragere a victimei din autoturism, victima este conștienta, este o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani. La fața locului se deplasează elicopterul SMURD. În momentul de față drumul este blocat pe ambele sensuri”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE:

”Astăzi, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, în localitatea Vânători, cu implicarea a două vehicule. Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 105+700 m, se pare că un bărbat, de 66 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Brașov-Sighișoara, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 61 de ani, din județul Călărași. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, aceștia aflându-se în stare de conștiență, fiind preluați de echipajele medicale în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE