Peste 30 de șoferi din Mureș, prinși la volan băuți sau drogați! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 344 Vizualizări

Peste 30 de șoferi din Mureș, prinși la volan băuți sau drogați!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a desfăşurat acțiunea Alcohol & Drugs, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Activităţile de control s-au desfăşurat simultan în toate statele membre ale U.E., conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Astfel, săptămâna 15-22 iunie a.c. a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Alcohol & Drugs, obiectivul acțiunii fiind prevenirea și combaterea conducerii pe drumurile publice a vehiculelor, de către persoane care se află sub influența alcoolui sau a altor substanțe.

Polițiștii rutieri au fost prezenți și au acționat pe drumurile naționale și județene din Mureş, pentru siguranța participanților la traficul rutier și aplicarea măsurilor legale în cazul celor care nu respectă legislația din domeniu.

Cu această ocazie, polițiștii mureşeni au oprit în trafic și controlat 1.277 de vehicule, 25 de conducători auto au fost depistați sub influența alcoolului, iar 7 sub influența substanțelor psihoactive.

Acțiunea a fost coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE