„Frumoasa din pădurea adormită”, premiera mini stagiunii estivale la „Ariel” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 130 Vizualizări

„Frumoasa din pădurea adormită”, premiera mini stagiunii estivale la „Ariel”

Cei mai mici iubitori ai teatrului au parte în această perioadă de o mini stagiune estivală, prilej cu care vor putea vedea în aer liber două din spectacolele Teatrului ”Ariel” din Târgu Mureș.

„În perioada 3-14 iulie va avea loc mini-stagiunea estivală a teatrului, în cadrul căreia vom prezenta în premieră „Frumoasa din pădurea adormită”, spectacol cu păpuși vegetale și „Capra cu trei iezi”. Spectacolele vor avea loc în aer liber, în curtea interioară a teatrului”, precizează reprezentanții Teatrului ”Ariel.”

Ministagiunea a debutat cu premiera spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită” în regia lui Gabi Cadariu, vineri fiind programată avampremiera, iar duminică, mult așteptata premieră. Mini stagiunea continuă marți, 7 iulie, de la ora 10.00, cu spectacolul „Capra cu trei iezi”, regia Maria Mierluţ, și joi, 9 iulie, de la ora 10.00, cu „Frumoasa din pădurea adormită”. Cei mici au parte de un spectacol plin de inventivitate, umor vizual și bună dispoziție. Povestea binecunoscută a lui Charles Perrault uimește și încântă prin folosirea vegetalelor ca personaje ale poveștii. Împăratul va fi un morcov, prinţesa o portocală, prinţul o banană. Ludicul spectacolului sporește și prin inventivitatea actorilor interpreţi, care construiesc păpușile vegetale chiar în faţa copiilor. Alături de regizorul Gabi Cadariu, la reușita spectacolului își dau concursul Alice Bratu, Emilia Banciu, Claudiu Banciu (actori – păpușari – preparatori), Zeno Apostolache Kiss (muzica) și Nicoleta Daniela Butnaru (student an I regie, asistent regie)

„Este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARSCoV-2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menținerea distanței sociale, purtarea măștii și folosirea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziţie. Pentru copiii sub 6 ani nu este obligatorie purtarea măștii. Vă rugăm să rezervaţi bilete din timp, pentru a putea ţine sub control numărul spectatorilor. Rezervări de bilete se pot face la numărul 0771-708.609, între orele 10.00 – 18.00. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții Teatrului ”Ariel”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE