UPDATE: Mașină răsturnată la Band (FOTO) Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1112 Vizualizări

UPDATE: Mașină răsturnată la Band (FOTO)

În cursul accestei dimineți, în localitatea Band a a vut loc un accident rutier, circulația fiind blocată. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a răsturnat, pe șosea.

 

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat, însă autoturismul a fost serios avariat.

Potrivit ISU Mureș, în urma accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Persoanele implicare nu au avut nevoie de asistenta medicală.Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor ăn care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Biroul de Presă al IPJ Mureș a venit cu precizări. 

„Din primele cercetãri, se pare că un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Sărmașu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul efectuãrii unei manevre neregulamentare de depășire, ar fi acroșat partea laterală a unui utilaj agricol, care se deplasa pe același sens de mers, din directia Band – Târgu- Mureș și care era condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Band.
În urma coliziunii, autoturismul s-a rãsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de mers.
Accidentul s-a soldat cu 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducătorul și un pasager, care se pare că au fost rănite ușor, refuzând transportul la unitatea medicală”, se arată în comunicatul IPJ Mureș.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În acest, moment, circulația se desfășoară fără probleme.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE