Descoperă cum poți profita de ofertele de pariuri sportive online pe tenis de masă! Diverse
  • I.A.
  • 3 comentarii
  • 239 Vizualizări

Descoperă cum poți profita de ofertele de pariuri sportive online pe tenis de masă!

Platformele de pariuri online câștigă tot mai mult în popularitate, astfel încât acestea oferă o varietate tot mai mare de sporturi. Mulțumită acestei diversificări a ofertelor, mulți pariori încep să exploreze și sporturile mai puțin populare, precum tenisul de masă. De ce să incluzi și câteva opțiuni de tenis de masă pe biletul tău și cum poți găsi pariurile cu valoare foarte mare în ofertele de ping pong ale site-urilor de pariuri sportive online? Descoperă răspunsurile în rândurile ce urmează!

Avantajul de care poți profita

Tenisul de masă nu este o disciplină sportivă deosebit de populară, cu toate că marile site-uri de pariuri sportive online oferă o selecție consistentă de pariuri pentru acest sport. De ce să incluzi pe bilet o partidă de tenis de masă în locul încă unui meci de fotbal? Răspunsul e simplu: cunoștințele limitate ale caselor de pariuri.

În cele mai multe cazuri, casele de pariuri sportive online stabilesc cotele în funcție de clasamentul jucătorilor în acel an competițional, ignorând alte detalii deosebit de importante. Tocmai de aceea, poți găsi pariuri deosebit de valoroase în cadrul ofertelor de pariuri sportive online pe tenis de masă.

În cazul fotbalului, un sport deosebit de popular, cotele oferite de casele de pariuri vor putea fi validate de “piață” într-un interval de câteva ore de la publicare. Astfel, orice deviere de la șansele reale va fi îndreptată foarte rapid de casa de pariuri. În cazul tenisului de masă, însă, casele de pariuri nu au ocazia de a valida cotele cu ajutorul unui număr foarte mare de pariuri care “înclină balanța” într-o singură direcție, așadar acesta poate fi un avantaj uriaș pentru pariori.

Ce detalii să urmărești atunci când pariezi pe tenis de masă?

Clasamentul nu este totul. Evident, poziția fiecărui jucător este importantă, însă la fel de importante sunt și urcările sau coborârile abrupte ale unor jucători în clasament. Marile case de pariuri online verifică și aceste fluctuații ale clasamentului, așadar este dificil să obții un avantaj din acest punct de vedere.

– Forma jucătorului. Indiferent de sport, forma echipei sau a jucătorului poate fi un detaliu decisiv. Tocmai de aceea, victoriile și înfrângerile recente trebuie analizate înainte de depunerea unui pariu. Pentru a face o paralelă cu fotbalul, cu toate că Barcelona este un nume greu în fotbalul european, ai mai avea încredere acum într-o victorie răsunătoare a formației spaniole?

– Turnee și competiții. Competițiile și turneele de categorie inferioară oferă întotdeauna mai multe surprize, iar acest lucru este valabil în majoritatea sporturilor. Ca în orice altă disciplină sportivă, jucătorii de top participă în cadrul celor mai importante evenimente, precum Cupa Mondială, Jocurile Olimpice sau Champions League. În plus, turneele de categorie inferioară ar putea avea propriile reguli, caz în care cotele pariurilor ar putea fi influențate considerabil.

– Factorii de joc. Stilul de joc influențează fiecare partidă în majoritatea sporturilor. În mod nesurprinzător, stilul de joc are o influență chiar mai mare asupra meciurilor de tenis de masă. De exemplu, unii jucători au mari probleme în fața adversarilor care folosesc mâna stângă, iar casele de pariuri sportive online adesea trec cu vederea aceste detalii.

În plus, fiecare jucător are puncte forte și vulnerabilități, întrucât unii preferă să lovească cu forehand-ul, în timp ce alții sunt experți în lovituri de backhand. Serviciul este încă un detaliu decisiv în tenisul de masă, astfel încât chiar și marii jucători pot avea dificultăți împotriva adversarilor cu un serviciu special.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cotațiile casei de pariuri se pot modifica atât sub influența numărului și dimensiunii pariurilor făcute la acest eveniment, cât și datorită scăderii / creșterii probabilității acestuia. Jucătorii cu experiență numesc, de asemenea, coeficientul „prețul” evenimentului propus: toată lumea poate alege un pariu la prețul propus sau poate refuza dacă consideră că este incorect. Desigur, puteți câștiga la pariuri sportive. Pentru a ne asigura de acest lucru, merită să ne uităm, de exemplu, la evaluarea prognozatorilor care oferă succesul sau eșecul previziunilor fiecărui expert și handicap pe o distanță lungă.

  • Îmi este mult mai greu să pariez pe tenisul de masă decât pe fotbal. Tenisul de masă nu este un sport atât de popular și este foarte dificil să stabiliți care dintre jucători este de fapt favoritul. Mai ales când vine vorba de meciuri care nu sunt foarte mari

  • Jocul corect la pariuri sportive implică o analiză aprofundată a situației de pe piața sporturilor și a caselor de pariuri. Trebuie să știi pe cine să pariezi, cum și când să faci un pariu, să ai o idee despre strategiile și casele de pariuri existente.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE